Ben jij een flexibele en gastvrije

(allround) medewerker Catering

2 vacatures van 35 uur per week

Wil je een baan in de catering waarbij je voornamelijk overdag werkt en zo nu en dan buiten de kantoortijden? Dan is dit de functie voor jou!


Wat ga je doen

Je ondersteunt de warme en koude keuken bij de bereiding van de diverse gerechten. Daarnaast word je ingezet om in de spoelkeuken te assisteren en ruim je de door de leveranciers bezorgde bestellingen op. In de basis werk je gewoon overdag, maar er zijn ook evenementen en recepties waarvoor je kunt worden ingezet. Deze zijn over het algemeen aan het einde van de dag met zo nu en dan een uitloop tot in de avond. Het komt niet vaak voor, maar een evenement kan incidenteel ook in het weekend zijn. Werk je tijdens een receptie dan help je ook bij de opbouw en afbouw hiervan.

Voor de vergaderingen verzorg je de koffie en thee en je vult ook de diverse automaten bij (koffie-, snoep-/frisdrankautomaten). Kassawerkzaamheden in het restaurant en het bijvullen van producten in het restaurant behoren ook tot je taken. Naast het bedrijfsrestaurant beschikt de Raad van State over een coffeecorner in de publieksruimte waar jij ook kunt worden ingezet. Belangrijk is dat je werkt op basis van de HACCP-regelgeving. Tot slot ben je flexibel genoeg om in voorkomende gevallen ook andere werkzaamheden binnen de directie Bedrijfsondersteuning te verrichten.

Zo ziet je dag er uit:

Je begint om 07.45 uur (heb je een evenement dan start je later als dat mogelijk is). Met je collega’s neem je de werkzaamheden van de dag door en daarna ga je aan de slag. Vandaag sta je in de keuken om broodjes klaar te maken, morgen zorg je dat gember, munt, sinaasappel en citroen gesneden is voor de verse thee en de koffieautomaten schoon worden gemaakt en bijgevuld. Om 10.30 uur heb je pauze en eet je gezamenlijk met je collega’s. Vanaf 11.30 uur kunnen je collega’s van de Raad binnenkomen in het bedrijfsrestaurant voor de lunch. Je zorgt dat de voorraad goed op peil blijft. In de middag verzorg je de laatste klussen en na het bijvullen, opruimen en schoonmaken kun je rond 15.15 uur naar huis.

Ben jij dit?

Het restaurant, de coffeecorner en de keukens zijn jouw werkplek en je zorgt dat daar alles in orde is. Je bent flexibel in de omgang en wil graag alle voorkomende werkzaamheden oppakken. Ook ben je goed in samenwerken, maar je vindt het ook prima om zelfstandig zaken op te pakken. Je bent gastvrij naar de collega’s. Tot slot ben je communicatief vaardig in de omgang met je collega’s, maar ook naar de verschillende bezoekers van de organisatie.

Verder zoeken we iemand die:

  • Beschikt over een VMBO werk- en denkniveau;
  • Kennis heeft van de HACCP-regelgeving en de hygiënecode voor het restaurant (2016).

Dit is wie wij zijn

De Raad van State is onafhankelijk adviseur van regering en parlement voor wetgeving en bestuur en de hoogste algemene bestuursrechter van Nederland. Werken bij de Raad van State betekent betrokken zijn bij maatschappelijk relevante thema's en werken in een organisatie die volop in beweging is. Bij de Raad van State werken 70 staatsraden en ruim 550 medewerkers. De Raad van State kent vier directies: Bestuursrechtspraak, Advisering, Bedrijfsondersteuning en Bestuursondersteuning.

De afdeling Facilitaire Diensten maakt onderdeel uit van de directie Bedrijfsondersteuning. Deze directie ondersteunt de secretaris en de directies Advisering, Bestuursrechtspraak en Bestuursondersteuning bij hun werk. Binnen de afdeling is er een vacature bij het team Catering.

Het Team Catering draagt zorg voor de uitvoering van de restauratieve voorzieningen in het bedrijfsrestaurant en de coffeecorner. Daarnaast verzorgen zij  cateringondersteuning voor vergaderingen en evenementen. Tot slot dragen de medewerkers zorg voor het zorgvuldig, ordentelijk, correct en volgens voorschriften opslaan, beheren en registreren van de magazijngoederen in het daarvoor bestemde magazijn.

Wat we onze collega’s aanbieden

Naast het feit dat je voor een werkgever gaat werken die een unieke positie heeft binnen de rechtsstaat is dit een functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen. We ondersteunen je ontwikkeling volledig middels een opleidingstraject en je krijgt toegang tot een (online) leerplatform waar je zelf een groot aanbod aan trainingen kunt kiezen en volgen.

Het is een functie in schaal 4 van de CAO Rijk, waarbij het minimum salaris € 2.421,42 en het maximum salaris € 2.945,77 betreft. Verder geniet je van alle voordelen uit de CAO Rijk zoals:

  • een individueel keuze budget van 16,37% van je bruto jaarsalaris;
  • reiskostenvergoeding via een OV-kaart, km-vergoeding of fietsvergoeding;
  • pensioenopbouw bij het ABP, de werkgever betaalt 70% van de premie;
  • Ruime vakantieregeling met optie tot het bijkopen van vakantie uren.

Voor een uitgebreid overzicht van deze functie zie het Functiegebouw Rijk: Medewerker Facilitair Management S04.

Je krijgt een tijdelijke overeenkomst voor twaalf maanden. Als je goed functioneert, volgt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Als je al bij de Rijksoverheid werkt en een overeenkomst voor onbepaalde tijd hebt, dan wordt die overeenkomst voortgezet.De procedure

Voor verder vragen:

koen-ramakers

Koen Ramakers

Voor vragen over de functie
Telefoon
070-4264506
E-mail
k.ramakers@raadvanstate.nl
Marina-de-Leeuw

Marina de Leeuw

Voor vragen over de procedure
Telefoon
06-31133641
E-mail
m.deleeuw@raadvanstate.nl

Je sollicitatie kun je, onder vermelding van vacaturenummer PO-2024-11 en t.a.v. Marina de Leeuw, tot 26 februari 2024 mailen naar:

vacatures@raadvanstate.nl

Bijzonderheden

Om een nog beter (of aanvullend) beeld van ervaring, kennis en competenties te verkrijgen in de wervingsprocedure kan het zijn dat we openbare informatie van je op LinkedIn raadplegen. Als je dat wilt, kun je het profiel afschermen voor personen die geen connectie van je zijn op LinkedIn.

De Raad van State stelt zich tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen; dat zien wij graag weerspiegeld in onze teams.

We vragen tijdens de sollicitatieprocedure om twee referenties. Contact opnemen met één van de opgegeven referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Je hebt bij jouw indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig.

In de selectieprocedure hebben herplaatsingskandidaten en verplichte VWNW-kandidaten binnen de Rijksoverheid een voorrangspositie. Mocht je tot één van deze doelgroepen behoren, dan word je verzocht de aanwijzingsbrief bij de sollicitatiebrief te voegen.

Wil je meer weten over de Raad van State? Neem dan een kijkje op de website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl.

Acquisitie stellen we niet op prijs. Delen is prima; doorplaatsen van de advertentie niet.