Ben jij een flexibele

Coördinator AV

36 uur per week

Wij zoeken een coördinator die visie heeft maar ook met de voeten in de klei kan staan en aan de slag gaat om samen met de medewerker AV (audiovisueel) het werk te doen.


Wat ga je doen

Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden en je bewaakt de planning. Je houdt overzicht over alle AV-aanvragen die binnenkomen en administreert deze in een overzichtelijke lijst en/of in de agenda. Daarnaast ben je voorzitter van het AV-overleg. Hier zitten medewerkers van de planning van de zittingszalen, medewerkers van zittingsondersteuning, Interne en Externe betrekkingen, de technische dienst, de ICT helpdesk en van de Servicedesk in.

Graag willen we ook gebruik maken van jouw kennis en ervaring in AV gerelateerde projecten.

Je bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening en je informeert medewerkers met betrekking tot geldende afspraken en procedures. Belangrijk is ook dat je knelpunten signaleert in werkuitvoering en komt met suggesties voor verbeteringen, ook in de audiovisuele apparatuur die je beheert in de vergader- en zittingszalen.

Als coördinator AV ben je samen met de medewerker AV verantwoordelijk voor goed werkende AV-apparatuur tijdens rechtszittingen, bij evenementen maar ook bij hybride vergaderingen.

Het is niet altijd een baan van 9 tot 5. Evenementen kunnen namelijk ook buiten de reguliere werktijd plaatsvinden. Wij zien graag iemand die over representatieve én communicatieve vaardigheden beschikt en die zich bewust is van het belang om als medewerker van de Raad van State een goed visitekaartje af te geven. We verwachten van de medewerker AV, en van jou indien nodig, dat je aanwezig bent tijdens een evenement om alles soepel te laten verlopen op AV-gebied. Flexibiliteit is dus belangrijk.

Ben jij dit?

Heb jij MBO+/HBO-werk- en denkniveau en affiniteit met bijvoorbeeld mediatechnologie en/of ICT of vergelijkbaar, dan is onze interesse gewekt. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met het coördineren van werkzaamheden en projectmanagement.

Wij verwachten dat je gedegen kennis van en aantoonbare ervaring hebt met de meest gebruikte AV-software, zoals Microsoft Teams en Webex. Ook zijn Lumens en Logitech als AV-hardware bekend terrein voor je. We maken gebruik van verschillende besturingssystemen zoals Windows, Mac/iOS en Android. Kortom: hoe meer ervaring je hebt met de genoemde systemen hoe sneller jij de functie kunt oppakken.

Dit is wie wij zijn

De Raad van State is onafhankelijk adviseur van regering en parlement voor wetgeving en bestuur en de hoogste algemene bestuursrechter van Nederland. Werken bij de Raad van State betekent betrokken zijn bij maatschappelijk relevante thema's en werken in een organisatie die volop in beweging is. Bij de Raad van State werken 70 staatsraden en ruim 550 medewerkers. De Raad van State kent vier directies: Bestuursrechtspraak, Advisering, Bedrijfsondersteuning en Bestuursondersteuning.

De afdeling Servicedesk, waar de medewerker AV en de coördinator AV zijn ondergebracht, maakt onderdeel uit van de directie Bedrijfsondersteuning. De Servicedesk is het centrale punt binnen de Raad van State voor aanvragen van facilitaire diensten, zoals verhuizingen, de inrichting van een werkplek of het reserveren van een dienstfiets. Ook storingen, zoals een kapotte lamp of een defecte koffieautomaat kun je bij de Servicedesk melden. De medewerkers AV zijn verantwoordelijk voor de audiovisuele ondersteuning bij online of hybride vergaderingen, zittingen en evenementen.

Wat we onze collega’s aanbieden

Naast het feit dat je voor een werkgever gaat werken die een unieke positie heeft binnen de rechtsstaat, is dit een functie waarin je jezelf ook kunt ontwikkelen. We stimuleren je ontwikkeling en je krijgt toegang tot het (online) leerplatform waar je zelf een groot aanbod aan trainingen kunt kiezen en volgen.

Het is een functie in schaal 8/9 van de CAO Rijk, waarbij het minimum salaris € 2.945,77 en het maximum salaris € 4.440,57 (bedragen vanaf 1 januari 2024) betreft. Verder geniet je van alle voordelen uit het CAO Rijk zoals:

  • een individueel keuze budget van 16,37% van je bruto jaarsalaris;
  • reiskostenvergoeding  via een OV-kaart, km-vergoeding of fietsvergoeding;
  • pensioenopbouw bij het ABP, de werkgever betaalt 70% van de premie;
  • ruime vakantieregeling met optie tot het bijkopen van vakantie-uren.

Voor een uitgebreid overzicht van deze functie binnen het Functiegebouw Rijk zie: Adviseur BedrijfsvoeringDe procedure

Voor vragen kun je contact opnemen met:

Dorien van Wissen

Over de functie: Dorien van Wissen

Hoofd Servicedesk
Marina-de-Leeuw

Over de procedure: Marina de Leeuw

P&O-adviseur
Telefoon
06-31133641
E-mail
m.deleeuw@raadvanstate.nl

Je sollicitatie met cv kun je, onder vermelding van vacaturenummer PO-2023-43 en t.a.v. Marina de Leeuw, tot 4 december 2023 mailen naar:

vacatures@raadvanstate.nl

Wij verwachten je binnen 14 dagen na de sluitingstermijn een reactie te kunnen geven op je sollicitatie. De procedure zal bestaan uit twee sollicitatiegesprekken.

Bijzonderheden

Om een nog beter (of aanvullend) beeld van ervaring, kennis en competenties te verkrijgen in de wervingsprocedure kan het zijn dat we openbare informatie van je op LinkedIn raadplegen. Als je dat wilt, kun je het profiel afschermen voor personen die geen connectie van je zijn op LinkedIn.

De Raad van State stelt zich tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen; dat zien wij graag weerspiegeld in onze teams.

We vragen tijdens de sollicitatieprocedure om twee referenties. Contact opnemen met één van de opgegeven referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Je hebt bij jouw indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig.

In de selectieprocedure hebben herplaatsingskandidaten en verplichte VWNW-kandidaten binnen de Rijksoverheid een voorrangspositie. Mocht je tot één van deze doelgroepen behoren, dan word je verzocht de aanwijzingsbrief bij de sollicitatiebrief te voegen.

Wil je meer weten over de Raad van State? Neem dan een kijkje op de website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl.

Acquisitie stellen we niet op prijs. Delen is prima; doorplaatsen van de advertentie niet.