Je bent ons aanspreekpunt als

Medewerker telefonie

36 uur

Als eerste aanspreekpunt ben jij het visitekaartje van de Raad van State. Wil jij, samen met de andere twee medewerkers, iedereen die belt vriendelijk en correct te woord staan en kun jij je goed mondeling uitdrukken in de Nederlandse taal? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We hebben een vacature voor 36 uur.


Ben jij dit?

De Raad van State ontvangt telefoontjes vanuit Nederland maar ook uit andere landen. Antwoorden in de Engelse taal, en misschien zelfs Frans, is voor jou geen probleem. Je vindt het belangrijk dat iedereen op een prettige manier wordt aangesproken. Soms zijn er lastige telefoontjes maar je weet altijd kalm en vriendelijk te blijven. Je zorgt samen met het team dat de telefoon binnen de kantoortijden altijd wordt opgenomen. Ook verbind je de telefoongesprekken door naar de betreffende afdeling of collega. Je noteert klachten over de werking van de telefoon en geeft deze door.

Kortom, we zoeken iemand die bezit over het volgende:

  • VMBO werk- en denkniveau;
  • Klantgerichtheid;
  • Goed kunnen samenwerken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Beheersing van de Franse taal is een pré.

Dit is wie wij zijn

De Raad van State is onafhankelijk adviseur van regering en parlement voor wetgeving en bestuur en de hoogste algemene bestuursrechter van Nederland. Werken bij de Raad van State betekent betrokken zijn bij maatschappelijk relevante thema's en werken in een organisatie die volop in beweging is. Bij de Raad van State werken 70 staatsraden en ruim 550 medewerkers. De Raad van State kent vier directies: Bestuursrechtspraak, Advisering, Bedrijfsondersteuning en Bestuursondersteuning.

De afdeling Facilitaire Diensten maakt onderdeel uit van de directie Bedrijfsonder-steuning. Deze directie ondersteunt de secretaris en de directies Advisering, Bestuursrechtspraak en Bestuursondersteuning bij hun werk. Het team Facilitair Beheer draagt zorg voor de telefonische ontvangst van externen en de coördinatie en controle van de externe schoonmaak en tuinonderhoud. De medewerkers telefonie ontvangen alle inkomende telefoongesprekken en zij zijn verantwoordelijk voor de correcte behandeling daarvan.

Wat we onze collega’s aanbieden

Naast het feit dat je voor een werkgever gaat werken die een unieke positie heeft binnen de rechtsstaat is dit een functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen. We ondersteunen je ontwikkeling volledig middels een opleidingstraject en je krijgt toegang tot een (online) leerplatform waar je zelf een groot aanbod aan trainingen kunt kiezen en volgen.

Het is een functie in schaal 4 van de CAO Rijk, waarbij het minimum salaris € 2.421,42 en het maximum salaris € 2.945,77 betreft. Verder geniet je van alle voordelen uit de CAO Rijk zoals:

  • een individueel keuzebudget van 16,37% van je bruto jaarsalaris;
  • reiskostenvergoeding via een OV-kaart, km-vergoeding of fietsvergoeding;
  • pensioenopbouw bij het ABP, de werkgever betaalt 70% van de premie;
  • ruime vakantieregeling met optie tot het bijkopen van vakantie uren;
  • per 1 juli 2024 treedt de nieuwe CAO in werking met een salarisverhoging van 8,5%.

Voor een uitgebreid overzicht van deze functie zie het Functiegebouw Rijk: medewerker Facilitair Management

Je krijgt een tijdelijke overeenkomst voor twaalf maanden. Als je goed functioneert, volgt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Als je al bij de Rijksoverheid werkt en een overeenkomst voor onbepaalde tijd hebt, dan wordt die overeenkomst voortgezet.De procedure

Nadere informatie kun je inwinnen bij

ed_van_lingen

Ed van Lingen

Hoofd Primaire Procesondersteuning. Voor vragen over de functie.
Marina-de-Leeuw

Marina de Leeuw

P&O-adviseur. Voor vragen over de procedure.
Telefoon
06-31133641
E-mail
m.deleeuw@raadvanstate.nl

Je sollicitatie met cv kun je, onder vermelding van vacaturenummer PO-2024-33 en t.a.v. Marina de Leeuw, tot 28 mei 2024 mailen naar:

vacatures@raadvanstate.nl

Bijzonderheden

De vacature staat gelijktijdig intern en extern open.

Om een nog beter (of aanvullend) beeld van ervaring, kennis en competenties te verkrijgen in de wervingsprocedure kan het zijn dat we openbare informatie van je op LinkedIn raadplegen. Als je dat wilt, kun je het profiel afschermen voor personen die geen connectie van je zijn op LinkedIn.

De Raad van State stelt zich tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen; dat zien wij graag weerspiegeld in onze teams.

We vragen tijdens de sollicitatieprocedure om twee referenties. Contact opnemen met één van de opgegeven referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Je hebt bij jouw indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig.

In de selectieprocedure hebben herplaatsingskandidaten en verplichte VWNW-kandidaten binnen de Rijksoverheid een voorrangspositie. Mocht je tot één van deze doelgroepen behoren, dan word je verzocht de aanwijzingsbrief bij de sollicitatiebrief te voegen.

Wil je meer weten over de Raad van State? Neem dan een kijkje op de website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl.

Acquisitie stellen we niet op prijs. Delen is prima; doorplaatsen van de advertentie niet.